skip to Main Content
Farmàcia Esteve - Truca'ns 938 037 319 - Whatsapp 636 480 200‬. Obert de 8:45h a 20:45h de Dilluns a Dissabte - No tanquem al migdia

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

 

Raó social: JOSEP ESTEVE ROSET

NIF: 40851827D

Adreça: Avenida Països Catalans, 101 – 08700 – Igualada – BARCELONA

Telèfon: 973390428

Email: esteveigualada2@farmactiva.es

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, de tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis, així com, facilitar el contacte amb aquesta.

El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: https://www.igualadafarmaciaesteve.cat

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre JOSEP ESTEVE ROSET  i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb JOSEP ESTEVE ROSET o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de JOSEP ESTEVE ROSET i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de JOSEP ESTEVE ROSET.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

JOSEP ESTEVE ROSET  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

JOSEP ESTEVE ROSET no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de JOSEP ESTEVE ROSET. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de JOSEP ESTEVE ROSET () té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

Back To Top